De jongerenactie laat proeven van talent… (Menu voor 13/03/2024)
Rundstartaar • bloemkool • Belper Knolle • augurk
Skrei • artisjok • prei • zwarte look *
Kalfsvlees • peterseliewortel • ui • ras el hanout
“Snickers” Maison D.-style: melkchocolade • pinda • karamel
€ 49,00
Menu (3-gangen, zonder **) aan € 49,00 p.p. (incl. aangepaste wijnen (of softdrinks) en water)
Extra gang mogelijk (met **) supp. € 18,00 p.p. (incl glas aangepaste wijn)
Enkel geldig voor jongeren van 18 t.e.m. 30 jaar.
Reservatie verplicht!
Allergieën, binnenkort mama of veggie? Gelieve dit aan te geven bij de reservatie zodat de chef een leuk alternatief kan voorstellen!
Elke woensdagavond (uitgezonderd feestdagen en vooravonden ervan)
Hamachi • Noordzeekrab • avocado • radijs •
Zeebaars · groene asperge · zwarte look · spitskool
Lamsvlees · wortel · dadels · raapjes
Banaan • mokka • esdoornsiroop • bergamot
Menu 4-gangen menu aan € 127,50 p.p
• supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p. (met het eerste voorgerecht)
Aperitief (glas champagne), aangepaste wijnen, water en koffie/thee inbegrepen.
Dit menu wordt enkel geserveerd op zondagmiddag 31 maart en komt op € 127,50 p.p. (of € 101,50 p.p. zonder de aangepaste wijnen). Wijnen “à la carte” zijn niet mogelijk.
Wenst u een glas wijn bij uw dessert/kaas? Aarzel niet om het aan de sommelier te vragen!
Menu enkel geldig op zondagmiddag 31 maart
Dit is onze lunch van dinsdag 19 maart t.e.m. vrijdag 22 maart
Gemarineerde makreel • bloemkool • augurk
Lamsvlees • wortel • kikkererwt • za’atar
“Snickers” Maison D.-style: melkchocolade • pinda • karamel
€ 40,50 (excl. dranken)
De lunch wordt voor de hele tafel geserveerd en enkel verkrijgbaar ‘s middags.
Deze menu is niet mogelijk op zon- en feestdagen.
Deze lunch kan in min. 1u30 opgediend worden.
Aangepaste wijnen: € 17,00 p.p (2 glazen, enkel wijn, andere dranken excl.)
Daar wij met verse producten werken, kan de lunch altijd wijzigen
Onze menu “Petit d.” is het stokpaardje van de chef….
Schelvis • oester • raapjes • sesam *
Kalfsvlees • peterseliewortel • ui • ras el hanout
Donkere chocolade “Van Dender” · passievrucht · basilicum · karamel
Menu “Petit d.” : € 49 (excl. dranken)
* supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Aangepaste wijnen: € 20,50 p.p (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 16,50.
** Supplement kaas ipv dessert: € 8,50.
Menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Geldig van 23 februari t.e.m. 28 maart. Niet mogelijk op zaterdagavond.
Onze menu “Grand D.” is het stokpaardje van de chef, met dat ietsje meer….
Schelvis • oester • raapjes • sesam *
Zeeduivel • spitskool • cider • mossel
Kalfsvlees • peterseliewortel • ui • ras el hanout
Donkere chocolade “Van Dender” · passievrucht · basilicum · karamel
Menu “Grand D.” : € 61,50 (excl. dranken)
* supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Aangepaste wijnen: € 29,00 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 16,50.
**Supplement kaas ipv dessert: €8,50.
Geldig van 23 februari t.e.m. 28 maart.
Vertrouw de chef en volg hem in deze culinaire reis!
Schelvis • oester • raapjes • sesam *
Zeeduivel • spitskool • cider • mossel
Langoustine • kippenoester • wortel • yuzu
Kalfsvlees • peterseliewortel • ui • ras el hanout
Donkere chocolade “Van Dender” · passievrucht · basilicum · karamel
Menu “D-Couverte” : € 77 (excl. dranken)
*supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Aangepaste wijnen: € 36,50 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
Menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: €16,50.
**Supplement kaas ipv dessert: €8,50.
Geldig van 23 februari t.e.m. 28 maart.