De jongerenactie laat proeven van talent… (Menu voor 09/10/2024)
Tataki van zalm “Mowi” • quinoa • bloemkool • miso
Pladijs • butternut • duindoornbes • girolle **
Rundvlees “Berugi” • knolselder • paddenstoel
Donkere chocolade “Sao Thomé” • Earl Grey • bergamot
€ 59,00
Menu (3-gangen, zonder **) aan € 59,00 p.p. (incl. aangepaste wijnen (of softdrinks) en water)
Extra gang mogelijk (met **) supp. € 18,00 p.p. (incl glas aangepaste wijn)
Enkel geldig voor jongeren van 18 t.e.m. 30 jaar.
Reservatie verplicht!
Allergieën, binnenkort mama of veggie? Gelieve dit aan te geven bij de reservatie zodat de chef een leuk alternatief kan voorstellen!
Elke woensdagavond (uitgezonderd feestdagen en vooravonden ervan)
Lunch (01/10 – 04/10 & 08/10 – 11/10)
Tataki van zalm “Mowi” • quinoa · bloemkool · miso
Varkensvlees “Iberico” • pompoen • gyoza • zoetzure saus
Donkere chocolade “Sao Thomé” • Earl Grey • bergamot
€ 42,50 (excl. dranken)
De lunch wordt voor de hele tafel geserveerd en enkel verkrijgbaar ‘s middags.
Deze menu is niet mogelijk op zon- en feestdagen.
Aangepaste wijnen: € 17,00 p.p (2 glazen, enkel wijn, andere dranken excl.)
Daar wij met verse producten werken, kan de lunch altijd wijzigen
Onze menu “Petit d.” is het stokpaardje van de chef….
Hamachi • radijs • feta • jalapeño
Wilde eend • vijg • knolselder • miso
Peer · pecannoot · sinaasappel · boekweit
Menu “Petit d.” : € 54 (excl. dranken)
* supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Aangepaste wijnen: € 20,50 p.p (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 16,50.
** Supplement kaas ipv dessert: € 8,50.
Menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Geldig van 18 september t.e.m. 24 oktober. Niet mogelijk op zaterdagavond.
Onze menu “Grand D.” is het stokpaardje van de chef, met dat ietsje meer….
Hamachi • radijs • feta • jalapeño *
Pladijs • butternut • duindoornbes • girolle
Wilde eend • vijg • knolselder • miso
Peer · pecannoot · sinaasappel · boekweit
Menu “Grand D.” : € 67,50 (excl. dranken)
* supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Aangepaste wijnen: € 29,00 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 16,50.
**Supplement kaas ipv dessert: €8,50.
Geldig van 18 september t.e.m. 24 oktober.
Vertrouw de chef en volg hem in deze culinaire reis!
Hamachi • radijs • feta • jalapeño *
Pladijs • butternut • duindoornbes • girolle
Langoustine • gyoza • romesco • amandel
Wilde eend • vijg • knolselder • miso
Peer · pecannoot · sinaasappel · boekweit
Menu “D-Couverte” : € 84 (excl. dranken)
*supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Aangepaste wijnen: € 36,50 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
Menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: €16,50.
**Supplement kaas ipv dessert: €8,50.
Geldig van 18 september t.e.m. 24 oktober.