De jongerenactie laat proeven van talent… (Menu voor 22/1/2025)
Sint-Jakobsnoot • schorseneer • buikspek • XO-saus
Schartong · prei · waterkers **
Filet Pur · zwarte truffel • vergeten groenten
Chocolade “Jivara” • mango • banaan • sesam
€ 61,00
Menu (3-gangen, zonder **) aan € 61,00 p.p. (incl. aangepaste wijnen (of softdrinks) en water)
Extra gang mogelijk (met **) supp. € 18,00 p.p. (incl glas aangepaste wijn)
Enkel geldig voor jongeren van 18 t.e.m. 30 jaar.
Dit menu wordt geserveerd voor de hele tafel.
Reservatie verplicht!
Allergieën, binnenkort mama of veggie? Gelieve dit aan te geven bij de reservatie zodat de chef een leuk alternatief kan voorstellen!
Elke woensdagavond (uitgezonderd feestdagen en vooravonden ervan)
Liefde gaat door de maag, verras je liefste met onze maandmenu all-in:
Schelvis · rode biet · langoustine · shiso
Tarbot · grondwitloof · aardpeer · dashi
Sint-Jakobsnoot • schorseneer · buikspek · XO-saus
Kalfsvlees · knolselder · ui · zwarte truffel
Ananas · dragon · pompoenpit
Aperitief (glas champagne), aangepaste wijnen, water en koffie/thee inbegrepen.
€ 156,00 p.p.
(of € 116,50 p.p. zonder de aangepaste wijnen maar wel het aperitief, water en koffie/thee)
Wijnen “à la carte” zijn dan niet mogelijk
Deze menu wordt geserveerd op 14/02 (middag en avond) en 15/02 (avond)
Lunch (21/01 – 24/01 & 28/01 – 31/01)
Carpaccio van gemarineerde Sint-Jakobsnoot · kroketje van kreeft · velouté van wintergroenten
Schartong · prei · guanciale · waterkers
Aardpeer · karamel · praliné
€ 44,00 (excl. dranken)
De lunch wordt voor de hele tafel geserveerd en enkel verkrijgbaar ‘s middags.
Deze menu is niet mogelijk op zon- en feestdagen.
Aangepaste wijnen: € 17,00 p.p (2 glazen, enkel wijn, andere dranken excl.)
Daar wij met verse producten werken, kan de lunch altijd wijzigen
Onze menu “Petit d.” is het stokpaardje van de chef….
Schelvis · rode biet · langoustine · shiso *
Kalfsvlees · knolselder · ui · zwarte truffel
Ananas · dragon · pompoenpit
Menu “Petit d.” : € 56 (excl. dranken)
* supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Aangepaste wijnen: € 20,50 p.p (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 16,50.
** Supplement kaas ipv dessert: € 8,50.
Menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Geldig van 8 januari t.e.m. 20 februari. Niet mogelijk op zaterdagavond.
Onze menu “Grand D.” is het stokpaardje van de chef, met dat ietsje meer….
Schelvis · rode biet · langoustine · shiso *
Tarbot · grondwitloof · aardpeer · dashi
Kalfsvlees · knolselder · ui · zwarte truffel
Ananas · dragon · pompoenpit
Menu “Grand D.” : € 69,50 (excl. dranken)
* supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Aangepaste wijnen: € 29,00 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 16,50.
**Supplement kaas ipv dessert: €8,50.
Geldig van 8 januari t.e.m. 20 februari.
Vertrouw de chef en volg hem in deze culinaire reis!
Schelvis · rode biet · langoustine · shiso *
Tarbot · grondwitloof · aardpeer · dashi
Sint-Jakobsnoot • schorseneer · buikspek · XO-saus
Kalfsvlees · knolselder · ui · zwarte truffel
Ananas · dragon · pompoenpit
Menu “D-Couverte” : € 87 (excl. dranken)
*supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Aangepaste wijnen: € 36,50 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
Menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: €16,50.
**Supplement kaas ipv dessert: €8,50.
Geldig van 8 januari t.e.m. 20 februari.