De jongerenactie laat proeven van talent… (Menu voor 15/03/2023)
Gemarineerd kalfsvlees • crème van tonijn • espuma van mozzarella
Roodbaars • grondwitloof • pastinaak • mosterd**
Rundvlees “Rossini” • wortel • ossenstaart
Dulcey chocolade • pecannoot • mango • kardemom
€ 49,00
Menu (3-gangen, zonder **) aan € 49,00 p.p. (incl. aangepaste wijnen (of softdrinks) en water)
Extra gang mogelijk (met **) supp. € 18,00 p.p. (incl glas aangepaste wijn)
Enkel geldig voor jongeren van 18 t.e.m. 30 jaar.
Reservatie verplicht!
Allergieën, binnenkort mama of veggie? Gelieve dit aan te geven bij de reservatie zodat de chef een leuk alternatief kan voorstellen!
Elke woensdagavond (uitgezonderd feestdagen en vooravonden ervan)
Dit is onze lunch van vrijdag 17 maart
Gemarineerd kalfsvlees · crème van tonijn · espuma van mozzarella
Roodbaars · grondwitloof · pastinaak · mosterd
Dulcey chocolade · pecannoot · mango · kardemom
€ 39,00 (excl. dranken)
De lunch wordt voor de hele tafel geserveerd en enkel verkrijgbaar ‘s middags.
Deze menu is niet mogelijk op zon- en feestdagen.
Deze lunch kan in min. 1u30 opgediend worden.
Aangepaste wijnen: € 17,00 p.p (2 glazen, enkel wijn, andere dranken excl.)
Daar wij met verse producten werken, kan de lunch altijd wijzigen
Onze menu “Petit d.” is het stokpaardje van de chef….
Rode poon • oester • mierikswortel • koolrabi • •
Hoevekip • peterseliewortel • rode biet • Vacherin Mont d’Or
Pistache · kiwi · basilicum · kokosmelk
Menu “Petit d.” : € 47 (excl. dranken)
Aangepaste wijnen: € 19,00 p.p (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
• • supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
** Supplement kaas voor dessert: € 14,50.
** Supplement kaas ipv dessert: € 8,00.
Deze menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Geldig van 17 februari t.e.m. 23 maart. Niet mogelijk op zaterdagavond.
Onze menu “Grand D.” is het stokpaardje van de chef, met dat ietsje meer….
Rode poon • oester • mierikswortel • koolrabi ••
Skrei • zwarte truffel • aardpeer • wit bier van “Sint-Bernardus”
Hoevekip • peterseliewortel • rode biet • Vacherin Mont d’Or
Pistache · kiwi · basilicum · kokosmelk
Menu “Grand D.” : € 59,50 (excl. dranken)
•• supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Deze menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Aangepaste wijnen: € 27,50 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 14,50.
**Supplement kaas ipv dessert: €8,00.
Geldig van 17 februari t.e.m. 23 maart.
Vertrouw de chef en volg hem in deze culinaire reis!
Rode poon • oester • mierikswortel • koolrabi ••
Skrei • zwarte truffel • aardpeer • wit bier van “Sint-Bernardus”
Kreeft • kalfszwezerik • grondwitloof • tandoori
Hoevekip • peterseliewortel • rode biet • Vacherin Mont d’Or
Pistache · kiwi · basilicum · kokosmelk
Menu “D-Couverte” : € 75 (excl. dranken)
•• supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Aangepaste wijnen: € 35,00 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
Deze menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: €14,50.
**Supplement kaas ipv dessert: €8,00.
Geldig van 17 februari t.e.m. 23 maart.