De jongerenactie laat proeven van talent… (Menu voor 18/6/2025)
Kreeft • tomaat • avocado • Taggiasche olijf
Zeeduivel • bloemkool • gerookte paling • vlierbloesem **
Varkensvlees • girolles • courgette • artisjok
Rabarber • aardbei • Campari
€ 61,00
Menu (3-gangen, zonder **) aan € 61,00 p.p. (incl. aangepaste wijnen (of softdrinks) en water)
Extra gang mogelijk (met **) supp. € 18,00 p.p. (incl glas aangepaste wijn)
Enkel geldig voor jongeren van 18 t.e.m. 30 jaar.
Dit menu wordt geserveerd voor de hele tafel.
Reservatie verplicht!
Allergieën, binnenkort mama of veggie? Gelieve dit aan te geven bij de reservatie zodat de chef een leuk alternatief kan voorstellen!
Elke woensdagavond (uitgezonderd feestdagen en vooravonden ervan)
Lunch (16/06 – 20/06)
Gemarineerde makreel · aubergine · bloemkool · koriander
Heek · courgette · venkel · gyoza met langoustine
Pistache uit Bronte • kers • vlierbloesem
€ 44,00 (excl. dranken)
De lunch wordt voor de hele tafel geserveerd en enkel verkrijgbaar ‘s middags.
Deze menu is niet mogelijk op zon- en feestdagen.
Aangepaste wijnen: € 17,00 p.p (2 glazen, enkel wijn, andere dranken excl.)
Daar wij met verse producten werken, kan de lunch altijd wijzigen
Onze menu “Petit d.” is het stokpaardje van de chef….
Kreeft • tomaat • avocado • Taggiasche olijf *
Parelhoen uit Zwalm • girolles • courgette • artisjok
Abrikoos · rozemarijn · praliné
Menu “Petit d.” : € 56 (excl. dranken)
* supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Aangepaste wijnen: € 20,50 p.p (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 16,50.
** Supplement kaas ipv dessert: € 8,50.
Menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Geldig van 6 juni t.e.m. 10 juli. Niet mogelijk op zaterdagavond.
Onze menu “Grand D.” is het stokpaardje van de chef, met dat ietsje meer….
Kreeft • tomaat • avocado • Taggiasche olijf *
Schelvis • bloemkool • gerookte paling • vlierbloesem
Parelhoen uit Zwalm • girolles • courgette • artisjok
Abrikoos · rozemarijn · praliné
Menu “Grand D.” : € 69,50 (excl. dranken)
* supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Aangepaste wijnen: € 29,00 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 16,50.
**Supplement kaas ipv dessert: €8,50.
Geldig van 6 juni t.e.m. 10 juli.
Vertrouw de chef en volg hem in deze culinaire reis!
Kreeft • tomaat • avocado • Taggiasche olijf *
Schelvis • bloemkool • gerookte paling • vlierbloesem
Zeebarbeel · Noordzeekrab · venkel · aioli
Parelhoen uit Zwalm • girolles • courgette • artisjok
Abrikoos · rozemarijn · praliné
Menu “D-Couverte” : € 87 (excl. dranken)
*supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Aangepaste wijnen: € 36,50 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
Menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: €16,50.
**Supplement kaas ipv dessert: €8,50.
Geldig van 6 juni t.e.m. 10 juli.