Zalmforel • venkel • mosterd • miso
Heek • witte asperge • lamsoor • erwtjes
Kreeft • bloemkool • morieljes • verse pasta “Agnolotti” **
Hoevekip uit Zwalm • groene asperge • artisjok • pinda
Aardbei • rozenthee van bij Goûthee • verbena • Ruby chocolade
Aperitief (glas champagne), aangepaste wijnen, water en koffie/thee inbegrepen.
Dit menu wordt enkel geserveerd op zondagmiddag 12 mei en komt op:
4-gangen: € 127,50 p.p. (of € 101,50 p.p. zonder de aangepaste wijnen)
5-gangen (met kreeft **): € 142,50 p.p. (of € 112,50 p.p. zonder de aangepaste wijnen)
Wijnen “à la carte” zijn niet mogelijk.
De jongerenactie laat proeven van talent… (Menu voor 24/04/2024)
Rundstartaar • bloemkool • augurk • dragon
Heek • witte asperge • verse pasta “Agnolotti” • daslook *
Kalfsvlees • witte wortel • knolselder • ras el hanout
Aardbei • Ruby chocolade • rozenthee van bij Claudine & Margaux
€ 49,00
Menu (3-gangen, zonder **) aan € 49,00 p.p. (incl. aangepaste wijnen (of softdrinks) en water)
Extra gang mogelijk (met **) supp. € 18,00 p.p. (incl glas aangepaste wijn)
Enkel geldig voor jongeren van 18 t.e.m. 30 jaar.
Reservatie verplicht!
Allergieën, binnenkort mama of veggie? Gelieve dit aan te geven bij de reservatie zodat de chef een leuk alternatief kan voorstellen!
Elke woensdagavond (uitgezonderd feestdagen en vooravonden ervan)
Dit is onze lunch van vrijdag 26 april
Gemarineerde makreel · selder · groene appel · mierikswortel
Schelvis • asperge • Taggiasche olijf • eidooier
Pistache uit Bronte • jasmijnthee • citroen • yoghurt
€ 40,50 (excl. dranken)
De lunch wordt voor de hele tafel geserveerd en enkel verkrijgbaar ‘s middags.
Deze menu is niet mogelijk op zon- en feestdagen.
Deze lunch kan in min. 1u30 opgediend worden.
Aangepaste wijnen: € 17,00 p.p (2 glazen, enkel wijn, andere dranken excl.)
Daar wij met verse producten werken, kan de lunch altijd wijzigen
Onze menu “Petit d.” is het stokpaardje van de chef….
Zalmforel • venkel • mosterd • miso *
Hoevekip uit Zwalm • groene asperge • artisjok • pinda
Aardbei • rozenthee van bij Goûthee • verbena • Ruby chocolade
Menu “Petit d.” : € 49 (excl. dranken)
* supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Aangepaste wijnen: € 20,50 p.p (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 16,50.
** Supplement kaas ipv dessert: € 8,50.
Menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Geldig van 26 april t.e.m. 6 juni. Niet mogelijk op zaterdagavond.
Onze menu “Grand D.” is het stokpaardje van de chef, met dat ietsje meer….
Zalmforel • venkel • mosterd • miso *
Heek • witte asperge • lamsoor • erwtjes
Hoevekip uit Zwalm • groene asperge • artisjok • pinda
Aardbei • rozenthee van bij Goûthee • verbena • Ruby chocolade
Menu “Grand D.” : € 61,50 (excl. dranken)
* supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Aangepaste wijnen: € 29,00 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 16,50.
**Supplement kaas ipv dessert: €8,50.
Geldig van 26 april t.e.m. 6 juni.
Vertrouw de chef en volg hem in deze culinaire reis!
Zalmforel • venkel • mosterd • miso *
Heek • witte asperge • lamsoor • erwtjes
Langoustine • bloemkool • morieljes • verse pasta “Agnolotti”
Hoevekip uit Zwalm • groene asperge • artisjok • pinda
Aardbei • rozenthee van bij Goûthee • verbena • Ruby chocolade
Menu “D-Couverte” : € 77 (excl. dranken)
*supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Aangepaste wijnen: € 36,50 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
Menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: €16,50.
**Supplement kaas ipv dessert: €8,50.
Geldig van 26 april t.e.m. 6 juni.