De jongerenactie laat proeven van talent… (Menu voor 31/05/2023)
Mi-cuit van zalm • zwarte rijst • kropsla • mierikswortel
Schartong • witte asperge • artisjok • krab *
Kalfsvlees • maïs • aubergine • zwarte look
Dulcey chocolade • pecannoot • mango • kardemom
€ 49,00
Menu (3-gangen, zonder **) aan € 49,00 p.p. (incl. aangepaste wijnen (of softdrinks) en water)
Extra gang mogelijk (met **) supp. € 18,00 p.p. (incl glas aangepaste wijn)
Enkel geldig voor jongeren van 18 t.e.m. 30 jaar.
Reservatie verplicht!
Allergieën, binnenkort mama of veggie? Gelieve dit aan te geven bij de reservatie zodat de chef een leuk alternatief kan voorstellen!
Elke woensdagavond (uitgezonderd feestdagen en vooravonden ervan)
Dit is onze lunch van dinsdag 6 juni t.e.m. vrijdag 9 juni
Hoevekip · boontjes · aardappel · crémeux van ganzenlever
Roodbaars · chorizo · fideuà pasta
Panna cotta van kokosmelk · cassis · limoen
€ 39,00 (excl. dranken)
De lunch wordt voor de hele tafel geserveerd en enkel verkrijgbaar ‘s middags.
Deze menu is niet mogelijk op zon- en feestdagen.
Deze lunch kan in min. 1u30 opgediend worden.
Aangepaste wijnen: € 17,00 p.p (2 glazen, enkel wijn, andere dranken excl.)
Daar wij met verse producten werken, kan de lunch altijd wijzigen
Onze menu “Petit d.” is het stokpaardje van de chef….
Heilbot “Gravad Lax” • tuinbonen • geitenkaas • puntpaprika
Rundvlees “Simmenthal” • maïs • aubergine • zwarte look
Aardbei • yoghurt • venkel • citroen
Menu “Petit d.” : € 47 (excl. dranken)
Aangepaste wijnen: € 19,00 p.p (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 14,50.
** Supplement kaas ipv dessert: € 8,00.
Deze menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Geldig van 28 april t.e.m. 8 juni. Niet mogelijk op zaterdagavond.
Onze menu “Grand D.” is het stokpaardje van de chef, met dat ietsje meer….
Heilbot “Gravad Lax” • tuinbonen • geitenkaas • puntpaprika
Schartong • noordzeekrab • witte asperge van Armand & Olivier ••
Rundvlees “Simmenthal” • maïs • aubergine • zwarte look
Aardbei • yoghurt • venkel • citroen
Menu “Grand D.” : € 59,50 (excl. dranken)
•• supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Deze menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Aangepaste wijnen: € 27,50 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 14,50.
**Supplement kaas ipv dessert: €8,00.
Geldig van 28 april t.e.m. 8 juni.
Vertrouw de chef en volg hem in deze culinaire reis!
Heilbot “Gravad Lax” • tuinbonen • geitenkaas • puntpaprika
Schartong • noordzeekrab • witte asperge van Armand & Olivier ••
Oosterscheldekreeft • bloemkool • duindoornbes • zeekraal
Rundvlees “Simmenthal” • maïs • aubergine • zwarte look
Aardbei • yoghurt • venkel • citroen
Menu “D-Couverte” : € 75 (excl. dranken)
•• supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Aangepaste wijnen: € 35,00 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
Deze menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: €14,50.
**Supplement kaas ipv dessert: €8,00.
Geldig van 28 april t.e.m. 8 juni.