Op woensdag- en donderdagavond 01 & 02 februari organiseren we een unieke avond naar aanleiding van “10 jaar Maison D.”. en zullen een menu met klassiekers van het huis en prachtige uitgelezen wijnen serveren.
Carpaccio van Sint-Jakobsnootjes · gerookte paling · knolselder
Langoustine · raapjes · verse pasta · Sturia Caviar Oscietre
Zeetong · grijze garnalen · aardpeer · pompelmoes
3 x Kalfsvlees · prei · Reblochon · zwarte truffel
Keun bier “Café Noir” · melkchocolade · mascarpone
€ 175,00 p.p. all-in
Woensdagavond en donderdagavond 1 & 2 februari 2023
De jongerenactie laat proeven van talent… (Menu voor 25/01/2023)
Schelvis • gerookte paling • prei • mozzarella
Heek • brandade • knolselder • emulsie van tripel bier **
Lamsvlees · wortel · grondwitloof · polenta
Appel • mango • passievrucht • kokosmelk • groene shiso
€ 49,00
Menu (3-gangen, zonder **) aan € 49,00 p.p. (incl. aangepaste wijnen (of softdrinks) en water)
Extra gang mogelijk (met **) supp. € 18,00 p.p. (incl glas aangepaste wijn)
Enkel geldig voor jongeren van 18 t.e.m. 30 jaar.
Reservatie verplicht!
Allergieën, binnenkort mama of veggie? Gelieve dit aan te geven bij de reservatie zodat de chef een leuk alternatief kan voorstellen!
Elke woensdagavond (uitgezonderd feestdagen en vooravonden ervan)
Liefde gaat door de maag, verras je liefste met deze menu:
Sint-Jakobsnootjes · schorseneer · bottarga
Skrei · zwarte truffel · aardpeer · witbier “Sint-Bernardus”
Kreeft · kalfszwezerik · grondwitloof · tandoori
Jonge duif · peterseliewortel · rode biet · Vacherin Mont d’Or
Donkere chocolade “Sao Thomé” · kalamansi · banaan · rum
Aperitief (glas champagne), aangepaste wijnen, water en koffie/thee inbegrepen.
€ 140,00 p.p.
(of € 107,50 p.p. zonder de aangepaste wijnen)
Wijnen “à la carte” zijn dan niet mogelijk
Deze "afrodisiacum" menu wordt geserveerd op 11/02 (avond) en 12/02 (middag) en op 14/02 (middag en avond)
Dit is onze lunch van dinsdag 24 januari t.e.m. vrijdag 27 januari
Gemarineerde Sint-Jakobsnootjes · schorseneer · bottarga
Kabeljauw · brandade · knolselder · emulsie van tripel bier
Kokosnoot · pistache basilicum · kiwi
€ 39,00 (excl. dranken)
De lunch wordt voor de hele tafel geserveerd en enkel verkrijgbaar ‘s middags.
Deze menu is niet mogelijk op zon- en feestdagen.
Deze lunch kan in min. 1u30 opgediend worden.
Aangepaste wijnen: € 17,00 p.p (2 glazen, enkel wijn, andere dranken excl.)
Daar wij met verse producten werken, kan de lunch altijd wijzigen
Onze menu “Petit d.” is het stokpaardje van de chef….
Schelvis · gerookte paling · prei · mozzarella • •
Varkensvlees “Iberico” · miso · groene kool · guanciale
Amandel · bloedsinaas · sesam · yoghurt
Menu “Petit d.” : € 47 (excl. dranken)
Aangepaste wijnen: € 19,00 p.p (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
• • supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
** Supplement kaas voor dessert: € 14,50.
** Supplement kaas ipv dessert: € 8,00.
Deze menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Geldig van 11 januari t.e.m. 16 februari. Niet mogelijk op zaterdagavond.
Onze menu “Grand D.” is het stokpaardje van de chef, met dat ietsje meer….
Schelvis · gerookte paling · prei · mozzarella ••
Tarbot · aardpeer · hazelnoot · vin jaune
Varkensvlees “Iberico” · miso · groene kool · guanciale
Amandel · bloedsinaas · sesam · yoghurt
Menu “Grand D.” : € 59,50 (excl. dranken)
•• supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Deze menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Aangepaste wijnen: € 27,50 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 14,50.
**Supplement kaas ipv dessert: €8,00.
Geldig van 11 januari t.e.m. 16 februari.
Vertrouw de chef en volg hem in deze culinaire reis!
Schelvis · gerookte paling · prei · mozzarella ••
Tarbot · aardpeer · hazelnoot · vin jaune
Sint-Jakobsnootjes • verse pasta • zwarte truffel • pecorino
Varkensvlees “Iberico” · miso · groene kool · guanciale
Amandel · bloedsinaas · sesam · yoghurt
Menu “D-Couverte” : € 75 (excl. dranken)
•• supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Aangepaste wijnen: € 31,00 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
Deze menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: €14,50.
**Supplement kaas ipv dessert: €8,00.
Geldig van 11 januari t.e.m. 16 februari.
Cannelloni met tartaar van rundsvlees · knolselder · ui · mosterd
OF
Carpaccio van Sint-Jakosbnoot · noordzeekrab · pompoen
•••
Fazant · groene kool · fine champagnesaus · wortel variëteiten · kroketjes “Maison D.”
OF
Zeetong · spitskool · gerookte paling · aardappelpuree met prei
•••
Chocolade · mokka · kokosnoot · Drambuie
€ 49,00 p.p.
Extra:
Cava Avinyo – Brut Reserva: €15,00/fles (75cl)
Champagne Devaux – Cuvée D. Brut: €45,00/fles (75cl)
Wit/Rood: €15,00/fles (75cl)
Zoet: €25,00/fles (50cl)
De bestellingen worden beperkt, snel reserveren is de boodschap!
Wanneer kan u uw bestelling komen ophalen?
– Kerstmis: Op 24 december tussen 15u30 en 17u30 (afhaal op 25/12 ook mogelijk, op aanvraag)
– Oud/Nieuwjaar: Op 31 december tussen 15u30 en 17u30 (afhaal op 1/1 ook mogelijk, op aanvraag)
Wij geven u een tijdsslot (30 min) in uw bevestigingsmail om zo een grote drukte te vermijden.
(Het aanvragen van een bepaald tijdslot is niet mogelijk)
Wij kunnen helaas geen rekening meer houden met smaakvoorkeuren, allergieën of eetgewoontes die de menu te ingrijpend aanpassen. (Lactose, gluten, veganistisch,…) Dank voor uw begrip.
Het voorgerecht en dessert zal door ons op bord worden gedresseerd. Het hoofdgerecht zal door uzelf dienen te worden opgewarmd met behulp van onze technische fiche.
Wij vragen een waarborg van €10,00 per persoon voor de borden. Deze waarborg kan enkel cash betaald worden bij het afhalen van uw bestelling.
Terugbrengen van bordjes van Kerst is mogelijk op:
Wij hebben de bordjes nodig voor de afhaal van Oud/Nieuwjaar.
Terugbrengen van bordjes van Oud/Nieuwjaar mogelijk tijdens openingsuren van het restaurant vanaf
woensdag 11 januari. (Let wel, jaarlijks verlof van 2 t.e.m. 10 januari)
Hoe kan ik bestellen?
Enkel via mail: vanaf nu al, 24u/24u: info@maison-d.be (U krijgt steeds een bevestiging binnen de 48u!)
Wat hebben wij nodig: de bestelling (aantal personen, keuzes, eventuele extra’s, datum) maar ook een Gsm-nummer waarop wij u kunnen bereiken in geval van vragen. (Wij kunnen geen bestelling noteren indien de keuze niet doorgegeven is.)
Alle gerechten worden zoals steeds met uiterste zorg en hygiëne bereid. Wij kunnen echter niet verantwoordelijke gesteld worden in geval van een positieve Covid-test bij één van onze teamleden en wij daarom de bestelling zouden moeten annuleren.