De jongerenactie laat proeven van talent… (Menu voor 18/5/2022)
Wijting • bloemkool • kikkererwten • zwarte olijven
Schartong · witte asperge · verveine · courgette **
3 x Kalfsvlees • specerijen • gele wortel • knolselder
Dulcey chocolade • banaan • karamel • pinda
€ 49,00
Menu (3-gangen, zonder **) aan € 49,00 p.p. (incl. aangepaste wijnen (of softdrinks) en water)
Extra gang mogelijk (met **) supp. € 18,00 p.p. (incl glas aangepaste wijn)
Enkel geldig voor jongeren van 18 t.e.m. 30 jaar.
Reservatie verplicht!
Allergieën, binnenkort mama of veggie? Gelieve dit aan te geven bij de reservatie zodat de chef een leuk alternatief kan voorstellen!
Elke woensdagavond (uitgezonderd feestdagen en vooravonden ervan)
Dit is onze lunch van vrijdag 20 mei
Wijting · bloemkool · kikkererwten · zwarte olijven
Schelvis • groene asperges • aubergine • ansjovis
Panna cotta van Earl Grey · donkere chocolade · cassis · pistache
€ 35,00 (excl. dranken)
De lunch wordt voor de hele tafel geserveerd en enkel verkrijgbaar ‘s middags.
Deze menu is niet mogelijk op zon- en feestdagen.
Deze lunch kan in min. 1u30 opgediend worden.
Aangepaste wijnen: € 15,00 p.p (2 glazen, enkel wijn, andere dranken excl.)
Daar wij met verse producten werken, kan de lunch altijd wijzigen
Onze menu “Petit d.” is het stokpaardje van de chef….
Hamashi • daslook • komkommer • karnemelk ••
Rundvlees • artisjok • groene asperge • sjalot
Aardbei · champagne · kardemom · vlierbloesem
Menu “Petit d.” : € 43 (excl. dranken)
•• supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Aangepaste wijnen: € 19,00 p.p (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 14,00.
** Supplement kaas ipv dessert: € 7,00.
Deze menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Geldig van 20 mei t.e.m. 23 juni. Niet mogelijk op zaterdagavond.
Onze menu “Grand D.” is het stokpaardje van de chef, met dat ietsje meer….
Hamashi • daslook • komkommer • karnemelk ••
Schartong • witte asperge • courgette • verbena
Rundvlees • artisjok • groene asperge • sjalot
Aardbei · champagne · kardemom · vlierbloesem
Menu “Grand D.” : € 55 (excl. dranken)
•• supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Deze menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Aangepaste wijnen: € 27,50 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 14,00.
**Supplement kaas ipv dessert: €7,00.
Geldig van 20 mei t.e.m. 23 juni.
Vertrouw de chef en volg hem in deze culinaire reis!
Hamashi • daslook • komkommer • karnemelk ••
Schartong • witte asperge • courgette • verbena
Kreeft • tomaat • dragon • taleggio
Rundvlees • artisjok • groene asperge • sjalot
Aardbei · champagne · kardemom · vlierbloesem
Menu “D-Couverte” : € 69 (excl. dranken)
•• supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Aangepaste wijnen: € 31,00 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
Deze menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: €14,00.
**Supplement kaas ipv dessert: €7,00.
Geldig van 20 mei t.e.m. 23 juni.