De jongerenactie laat proeven van talent… (Menu voor 04/12/2024)
Zalm “Mowi” • knolselder • gember • miso
Kabeljauw • dashi • groene kool • knolselder **
Presa Iberica • gyoza • wortel • dolceforte
Peer • pecannoot • sinaasappel • boekweit
€ 59,00
Menu (3-gangen, zonder **) aan € 59,00 p.p. (incl. aangepaste wijnen (of softdrinks) en water)
Extra gang mogelijk (met **) supp. € 18,00 p.p. (incl glas aangepaste wijn)
Enkel geldig voor jongeren van 18 t.e.m. 30 jaar.
Reservatie verplicht!
Allergieën, binnenkort mama of veggie? Gelieve dit aan te geven bij de reservatie zodat de chef een leuk alternatief kan voorstellen!
Elke woensdagavond (uitgezonderd feestdagen en vooravonden ervan)
Lunch (05/12)
Zalm “Mowi” • knolselder • gember • miso
Schelvis • raapjes • grijze garnalen • aardpeer
Donkere chocolade “Sao Thomé” • duindoornbes • gianduja
€ 42,50 (excl. dranken)
De lunch wordt voor de hele tafel geserveerd en enkel verkrijgbaar ‘s middags.
Deze menu is niet mogelijk op zon- en feestdagen.
Aangepaste wijnen: € 17,00 p.p (2 glazen, enkel wijn, andere dranken excl.)
Daar wij met verse producten werken, kan de lunch altijd wijzigen
Onze menu “Petit d.” is het stokpaardje van de chef….
Zalmforel • witloof • appel • groene curry *
Hert • kweepeer • schorseneer • kastanje
Chocolade “Jivara” · mango · banaan · sesam
Menu “Petit d.” : € 54 (excl. dranken)
* supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Aangepaste wijnen: € 20,50 p.p (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 16,50.
** Supplement kaas ipv dessert: € 8,50.
Menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Geldig van 29 november t.e.m. 28 december. Niet mogelijk op zaterdagavond.
Onze menu “Grand D.” is het stokpaardje van de chef, met dat ietsje meer….
Zalmforel • witloof • appel • groene curry *
Kabeljauw • dashi • groene kool • knolselder
Hert • kweepeer • schorseneer • kastanje
Chocolade “Jivara” · mango · banaan · sesam
Menu “Grand D.” : € 67,50 (excl. dranken)
* supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Aangepaste wijnen: € 29,00 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 16,50.
**Supplement kaas ipv dessert: €8,50.
Geldig van 29 november t.e.m. 28 december.
Vertrouw de chef en volg hem in deze culinaire reis!
Zalmforel • witloof • appel • groene curry *
Kabeljauw • dashi • groene kool • knolselder
Sint-Jakobsnoot • prei • girolle • freekeh
Hert • kweepeer • schorseneer • kastanje
Chocolade “Jivara” · mango · banaan · sesam
Menu “D-Couverte” : € 84 (excl. dranken)
*supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Aangepaste wijnen: € 36,50 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
Menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: €16,50.
**Supplement kaas ipv dessert: €8,50.
Geldig van 29 november t.e.m. 28 december.
Hamachi · Sturia Caviar Oscietre · dragon · koolrabi
Kabeljauw · mandarijn · grondwitloof · kreeft
Sint-Jakobsnootjes • schorseneer · buikspek · XO saus
Hert · kastanje · kweepeer · Grand Veneur
Melkchocolade • mokka • Drambuie • kokosnoot
Aperitief (glas champagne), aangepaste wijnen, water en koffie/thee inbegrepen.
Dit menu wordt geserveerd op 25 december (’s middags) en komt op € 149,00 p.p. (of € 115,50 p.p. zonder de aangepaste wijnen). Wijnen “à la carte” zijn niet mogelijk.
Wij serveren dit menu ook op 31 december, ’s avonds, en komt op € 174,00 per persoon (of € 134,50 zonder het wijnarrangement). Glas champagne om middernacht inclusief.
Cannelloni met tartaar van rundvlees “Berugi” · lavas · knolselder · paddenstoel
OF
Sint-Jakobsnootjes · gerookte heilbot · bloemkool · olijf
•••
Mechelse koekoek · grondwitloof · guanciale · kroketjes “Maison D.”
OF
Schelvis · schorseneer · kooltjes · zwarte look
•••
Donkere chocolade “Sao Thomé” · gianduja · duindoornbes · citrus
€ 54,00 p.p.
Extra:
Cava Avinyo – Brut Reserva: €15,00/fles (75cl)
Champagne Devaux – Cuvée D. Brut: €45,00/fles (75cl)
Wit/Rood: €15,00/fles (75cl)
De bestellingen worden beperkt, snel reserveren is de boodschap!
De bestellingen worden beperkt, snel reserveren is de boodschap!
Wanneer kan u uw bestelling komen ophalen?
– Kerstmis: Op 24 december tussen 15u30 en 17u30 (afhaal op 25/12 ook mogelijk, op aanvraag)
– Oudjaar: Op 31 december tussen 15u30 en 17u30
Wij geven u een tijdsslot (30 min) in uw bevestigingsmail om zo een grote drukte te vermijden. (Het aanvragen van een bepaald tijdslot is niet mogelijk)
Wij kunnen helaas geen rekening meer houden met smaakvoorkeuren, allergieën of eetgewoontes die de menu te ingrijpend aanpassen. (Lactose, gluten, veganistisch,…) Dank voor uw begrip.
Het voorgerecht en dessert zal door ons op bord worden gedresseerd. Het hoofdgerecht zal door uzelf dienen te worden opgewarmd met behulp van onze technische fiche.
Wij vragen een waarborg van €10,00 per persoon voor de borden. Deze waarborg kan enkel cash betaald worden bij het afhalen van uw bestelling.
Terugbrengen van bordjes van Kerst is mogelijk op:
Wij hebben de bordjes nodig voor de afhaal van Oud/Nieuwjaar.
Terugbrengen van bordjes van Oud/Nieuwjaar mogelijk tijdens openingsuren van het restaurant vanaf
woensdag 8 januari. (Let wel, jaarlijks verlof van 1 t.e.m. 7 januari en gesloten op 11 januari)
Hoe kan ik bestellen?
Enkel via mail: vanaf nu al, 24u/24u: info@maison-d.be (U krijgt steeds een bevestiging binnen de 48u!)
Wat hebben wij nodig: de bestelling (aantal personen, keuzes, eventuele extra’s, datum) maar ook een Gsm-nummer waarop wij u kunnen bereiken in geval van vragen. (Wij kunnen geen bestelling noteren indien de keuze niet doorgegeven is.)
Eens de bestelling doorgegeven kunnen wij deze NIET meer aanpassen (aantal personen, keuzes,…) Dank voor uw begrip!
Alle gerechten worden zoals steeds met uiterste zorg en hygiëne bereid.