Jaarlijks verlof: van 14/08 t.e.m. 30/08.
De jongerenactie laat proeven van talent… (Menu voor 22/6/2022)
Hamashi • daslook • komkommer • karnemelk
Roodbaars • artisjok • Noordzeekrab • kropsla **
Kalfsvlees • olijf • bloemkool • aubergine
Witte chocolade • basilicum • limoen • vlierbloesem
€ 49,00
Menu (3-gangen, zonder **) aan € 49,00 p.p. (incl. aangepaste wijnen (of softdrinks) en water)
Extra gang mogelijk (met **) supp. € 18,00 p.p. (incl glas aangepaste wijn)
Enkel geldig voor jongeren van 18 t.e.m. 30 jaar.
Reservatie verplicht!
Allergieën, binnenkort mama of veggie? Gelieve dit aan te geven bij de reservatie zodat de chef een leuk alternatief kan voorstellen!
Elke woensdagavond (uitgezonderd feestdagen en vooravonden ervan)
Dit is onze lunch van dinsdag 28 juni en woensdag 29 juni
Hamashi • daslook • komkommer • karnemelk
Kalfsvlees • kroketje van de zwezerik • bloemkool • aubergine
Aardbei • champagne • kardemom • vlierbloesem
€ 35,00 (excl. dranken)
De lunch wordt voor de hele tafel geserveerd en enkel verkrijgbaar ‘s middags.
Deze menu is niet mogelijk op zon- en feestdagen.
Deze lunch kan in min. 1u30 opgediend worden.
Aangepaste wijnen: € 15,00 p.p (2 glazen, enkel wijn, andere dranken excl.)
Daar wij met verse producten werken, kan de lunch altijd wijzigen
Onze menu “Petit d.” is het stokpaardje van de chef….
Zeebaars · tomaat · pijnboompit · mozzarella di Bufala
Hoevekip · courgette · polenta · oregano
Witte perzik · framboos · mucilage
Menu “Petit d.” : € 43 (excl. dranken)
Aangepaste wijnen: € 19,00 p.p (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 14,00.
** Supplement kaas ipv dessert: € 7,00.
Deze menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Geldig van 24 juni t.e.m. 28 juli. Niet mogelijk op zaterdagavond.
Onze menu “Grand D.” is het stokpaardje van de chef, met dat ietsje meer….
Zeebaars · tomaat · pijnboompit · mozzarella di Bufala
Tarbot · bloemkool · zilte groenten · schelpdieren ••
Hoevekip · courgette · polenta · oregano
Witte perzik · framboos · mucilage
Menu “Grand D.” : € 55 (excl. dranken)
•• supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Deze menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
Aangepaste wijnen: € 27,50 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: € 14,00.
**Supplement kaas ipv dessert: €7,00.
Geldig van 24 juni t.e.m. 28 juli.
Vertrouw de chef en volg hem in deze culinaire reis!
Zeebaars · tomaat · pijnboompit · mozzarella di Bufala
Tarbot · bloemkool · zilte groenten · schelpdieren ••
Langoustine · buikspek · spitskool “Kimchi”
Hoevekip · courgette · polenta · oregano
Witte perzik · framboos · mucilage
Menu “D-Couverte” : € 69 (excl. dranken)
•• supp. Sturia Caviar Prestige Osciètre (5gr): €15,00 p.p.
Aangepaste wijnen: € 31,00 p.p. (enkel wijn, andere dranken excl.)
De aangepaste wijnen worden tot aan het hoofdgerecht geserveerd.
Deze menu wordt voor de hele tafel geserveerd.
** Supplement kaas voor dessert: €14,00.
**Supplement kaas ipv dessert: €7,00.
Geldig van 24 juni t.e.m. 28 juli.