Team

Onze menu's

Reserveer nu

Reserveer nu

 

D.idier en D.elfine

Als chef-kok van Maison D. de vele klanten dag in dag uit verwennen, lukt me vanzelfsprekend niet in mijn eentje. De leden van het keukenteam stel ik daarom verderop graag aan u voor.

Eerst en vooral vermeld ik echter graag mijn echtgenote, Delfine, die de gang van zaken in ons restaurant in goede banen leidt en die er van nature elke dag in slaagt om onze klanten in alle omstandigheden gastvrij te benaderen.

https://www.maison-d.be/wp-content/uploads/2018/05/MG_0654_1.jpg

Alexandre

In de warme keuken treft u Alexandre als onmisbare schakel naast Didier. Een uitzonderlijk gedreven kok met een mooi CV. Zijn klare kijk en focus zijn ronduit indrukwekkend. Verder is hij specialist in het beheren van de stock en het ordelijk houden van de frigocellen.

Leuk weetje: Alexandre werkt tijdens zijn vrije tijd als vrijwilliger bij SOS Wilde dieren.

https://www.maison-d.be/wp-content/uploads/2018/05/MG_0771_1.jpg

Cathy

De “Porsche” van Maison D.! Cathy staat in voor het onderhoud en de afwas. Niets is te veel gevraagd en spic en span is voor haar een understatement. Cathy is de olie die de mayonaise laat pakken tussen bediening, keukenteam en klant. Zonder Cathy geen Maison D.

Leuk weetje: Cahty komt oorspronkelijk uit Brussel… dit hoor je nog steeds aan haar Brussels dialect.

https://www.maison-d.be/wp-content/uploads/2018/05/MG_0682_1.jpg

Delphine

Delphine is al meer dan twee jaar onze verantwoordelijke voor de koude voorgerechten en desserten. Zij is zonder meer van onschatbare waarde voor ons keukenteam. Bovendien is zij steeds opgewekt, geduldig en enorm leergierig, eigenschappen die van haar de geknipte coach voor keukenstagiairs maken.

Leuk weetje: Delphine is de dochter van een veehouder. Leven op de boerderij heeft voor haar dus geen geheimen.

https://www.maison-d.be/wp-content/uploads/2018/05/MG_0897_1.jpg

Dimitry

Onze sommelier met een niet aflatende interesse voor zijn vak volgt nog steeds waar hij kan bijscholing en gaat geen degustatie uit de weg. Hij stelt met plezier de aangepaste wijnen bij uw keuzegerechten voor. Of geeft u hem eens carte blanche, dan pas voelt hij zich in zijn sas en zoekt hij voor u de perfecte fles uit de meer dan 200 referenties op de wijnkaart.

Leuk weetje: Dimitry was eigenlijk informaticus. Toch koos hij ervoor om zijn passie voor wijn de 1ste plaats te geven.

https://www.maison-d.be/wp-content/uploads/2018/05/MG_0853_1.jpg

Mady

De jongste telg in de Maison D.-familie springt waar nodig bij, ook om op te dienen in het restaurant. Op uw meeting of privéfeest zal zij eveneens niet ontbreken om uw evenement mee gestalte te geven.

Leuk weetje: Naast Maison D. is Mady ook schoonheidsspecialiste.

https://www.maison-d.be/wp-content/uploads/2018/05/MG_0831_1.jpg

Sharity

Deze blonde jongedame zal u vrijwel zeker in het restaurant kunnen ontmoeten. Met spontane en oprechte vriendelijkheid maakt Sharity u immers wegwijs doorheen het menu. Bovendien serveert zij uw gerechten tijdens uw bezoek aan Maison D. met de glimlach tot en met het moment dat u de maaltijd afsluit met een hemels kopje koffie.

Leuk weetje: Sharity heeft een opleiding aan de tuinbouwschool gedaan alvorens zich op de Horeca te richten.