Als chef-kok van Maison D. de vele klanten dag in dag uit verwennen, lukt me vanzelfsprekend niet in mijn eentje. De leden van het keukenteam stel ik daarom verderop graag aan u voor.
Eerst en vooral vermeld ik echter graag mijn echtgenote, Delfine, die de gang van zaken in ons restaurant in goede banen leidt en die er van nature elke dag in slaagt om onze klanten in alle omstandigheden gastvrij te benaderen.
Ikzelf ben geboren in een bakkersgezin en raakte al van jongs af aan gebeten door alles wat met eten te maken heeft. Écht eten, boordevol smaak. Dat mag gerust met en knipoog naar de wereld toe. En vooral: mooi gedresseerd op het bord, want het oog wil ook wat. Kortom, koken werd met de jaren veel meer dan alleen mijn vak: ik doe het met plezier en met overgave. Noem het dus gerust mijn passie!
Ons team bestaat uit mensen die zich samen met ons inzetten om u een positieve culinaire belevenis te bezorgen. Elk hebben ze een eigen specialiteit en bijhorend takenpakket. We stellen ze graag aan u voor.
Tot slot willen we niet nalaten onze extra werkkrachten te vermelden waar we indien nodig op kunnen rekenen: Celien, Ivanna, Maribelle, Noémie, Marjolein en Simon.